Den Grønne Asparges

2 x 25% rabat. Brug koden: DITMÅLTID

Antal personer 1 - 6

Måltider pr. uge 3 - 4 måltider

Pris pr. måltid
Fra 32 kr.

Om Den Grønne Asparges

Hos Den Grønne Asparges kan du finde måltidskasser til enhver smag. Du kan finde 5 typer af kasser: vegetarkassen, familiekassen, slankekassen, pescetarkasse og inspirationskassen.

Hos Den Grønne Asparges kan du også finde weekendkasser, som indeholder forskellige lækre retter til weekenden.

Tillid og kvalitet fra Den Grønne Asparges

Den Grønne Asparges kender godt til de mange ting i hverdagen: børn, arbejde, samværet, venner, mad og dig selv. Så er det måske nemmere at slække sig lidt på maden. Men frygt ej, Den Grønne Asparges kan give dig et større overskud og den sunde, lækre mad, I fortjener. Med deres lokale leverandører fra Østjylland og udvalgte råvarer leverer de mad, som du kan lave på ingen tid.

Måltidskasser leveret til din dør

Hos Den Grønne Asparges kan du trygt lade dem tage sig af levering. De leverer til alle brofaste øer og stiller den lige uden for din dør. De sørger for emballering af maden og gratis levering, så der er ingen ekstra udgifter. Du skal bare tage imod, åbne kassen op og server. Du kan lave maden færdig på kun 30 minutter.

Hos Den Grønne Asparges kan du finde måltidskasser til enhver smag. Du kan finde alt fra vegetarkassen, familiekassen til inspirationskasser.

Hos Den Grønne Asparges kan du også finde weekendkasser, som indeholde forskellige lækre retter til weekenden.

Bestil her

Fra 32,-

Pris pr. måltid

Vælg din måltidskasse

Hos Den Grønne Asparges kan de tilbyde måltidskasser til forskellige behov og lige én, der passer dig:

  • Familiekassen: Her kan du være sikker på, at du får mad, som både kan tilfredsstille de små og de store maver. Velsmagende, klassiske retter, som både du og dine børn vil elske.

  • Slankekassen: Har du mål om at tabe dig, så vælg slankekassen. Her får lækre retter, som sikrer en slankere krop uden at gå på kompromis med smagen.
  • Inspirationskassen: Hvis du gerne vil udvide din horisont, kan vi anbefale inspirationskassen. Her stifter du både bekendtskab med kendte retter i nye variationer og nye retter, som kan ende med at blive den nye favorit i hjemmet.

  • Vegetarkassen: Vil du gerne have mere grønt eller er miljøbevidst, er vegetarkassen noget for dig. Lækre, ofte eksotiske retter, som pirrer smagsløgene og sikrer din sundhed.

  • Pescetarkasse: Ønsker du hovedsageligt vegatariske retter, men er også åben for fisk og skaldyr, så skal du vælge pescetarkassen. Kassen har de sæsonaktuelle råvarer i højsæde og et godt byd på en sund og lækker måltidskasse.
  • Weekendkassen: Skal weekenden være lidt ekstra lækker, kan weekendkassen tilbyde retter lidt ud over det sædvanlige – dog lige så nemme at forberede som resten af udvalget.