Eat Grim

Spar 20 % på første ordre med koden MAR21

Antal personer 1 - 6

Måltider pr. uge 2 - 7 måltider

Pris pr. person
Fra 95 kr.

Om Eat Grim

Eat Grim giver alle grøntsager en chance. Også de grimme. Hos Eat Grim kan du få måltidskasser med frugt og grønt, der ville være blevet smidt ud, hvis det skulle sælges til supermarkedet. 

Grøntsagerne fejler intet, men bliver udelukkende fravalgt på baggrund af deres udseende. Eat Grim stopper derfor madspild ved at sælge disse måltidskasser.

Hjælp det skønne klima med mad fra Eat Grim

Eat Grim er til dig, der vil gøre en større forskel for klimaet – og samtidig spise godt. De pakker kasser til dig med frugt og grønt fra økologiske landmænd – også de lidt grimme af slagsen. Mange råvarer når ikke supermarkederne, fordi de ikke lever op til bestemte krav, men det miljøspild vil Eat Grim arbejde imod. Du får til tider ”grimme” grøntsager, som stadig smager godt og kan bruges til god, velsmagende mad. Eat Grim har et ideal om at lære alle om madspild og gøre det nemt for dig at kæmpe imod det. 

Bestemte leveringsdage og placeret foran din dør 

Eat Grim vil gerne gøre det nemt for dig at få din mad – derfor tilbyder de både levering til din dør og afhentning bestemte steder i Danmark. De har bestemte leveringsdage afhængig af, hvor du bor. Du skal være opmærksom på, at de ikke dækker alle dele af Danmark, men du kan gå på deres hjemmeside og se, om de kommer forbi dig.  

Eat Grim giver alle grøntsager en chance. Også de grimme. Hos Eat Grim kan du få måltidskasser med frugt og grønt, der ville være blevet smidt ud, hvis det skulle sælges til supermarkedet. 

Grøntsagerne fejler intet, men bliver udelukkende valgt på baggrund af deres udseende. Eat Grim stopper derfor madspild ved at sælge disse måltidskasser.

Bestil her

Fra 95,-

Pris pr. person

Grim kasse til dit behov

Eat Grim tilbyder grimme kasser i forskellige størrelser, som du kan sætte bestemte rammer for. Du kan selv vælge frekvensen og fravælge bestemte grøntsager, hvis du har særlige præferencer. I kasserne finder du frugt og grønt, opskrifter samt et minimalt brug af emballage. De kommer i 3 størrelser: 

  • Big & Beastly: Kassen til store familier og kollektiver. Her får du 6-8 kg grøntsager og 11+ forskellige varianter, så I kan lave jeres egne lækre retter. 

  • Small & Ugly: En mindre kasse, men med samme kvalitet. Her får du 4-6 kg grønt og 8 former for frugt og grønt, som passer til 2 personer. 

  • Mini & Mean: Mini-kassen til én person. Her får du til gengæld 2-4 kg grønt og 6 varianter af sæsonbestemte råvarer.