Halkær Ådal

10% rabat med koden: ny fast kunde.

Antal personer 1 - 4

Måltider pr. uge 3 - 7 måltider

Pris pr. person
Fra 80 kr.

Om Halkær Ådal

Halkær Ådal leverer håndlavet økologisk mad, der er lavet af gode råvarer. Hos Halkær Ådal kan du både vælger måltidskasser, men de tilbyder også "vælg selv måltider". På den måde er du sikker på, at du får en måltidskasse, der passer til hele familiens smag. 

Få god økologisk mad fra Halkær Ådal

Hos Halkær Ådal vil de gerne give dig den gode mad, som du elsker, samtidig med, at det er fleksible og nemme retter at tilberede. De laver alting fra bunden, får gode råvarer fra lokale producenter og fryser maden, så du kan varme den op, når du har tid, og stadig få et velsmagende og nærende måltid. Deres mad går efter ideen at det skal smage godt, og at portionerne skal være passende til de fleste så du både kan spise op, og blive mæt. Mad er ifølge Halkær Ådal forbundet med livskvalitet, så kun det bedste er tilstrækkeligt. 

Halkær Ådal har flere forskellige måltidskasser at vælge imellem, så der er til forskellige præferencer og smagsløg. De har: 

  • Halkærkassen: hvor de klassiske, danske retter laves fra bunden og suppleres med mad fra andre køkkener. 

  • Vegetarkassen: hvor det grønne kommer i fokus. Her får du næringsrig mad med masser af smag og samtidig gør noget godt for miljøet. 

  • Pensionistkassen: fordi de ældre også skal have noget mad, som både er velsmagende og tyggevenligt. Alle har ret til et godt måltid! 

Halkær Ådal leverer hjemmelavet mad, der er lavet på gode råvarer. Hos Halkær Ådal kan du både vælger måltidskasser, men de tilbyder også "vælg selv måltider". På den måde er du sikker på, at du får en måltidskasse, der passer til hele familiens smag. 

Bestil her

Fra 80,-

Pris pr. person

Måltidskassen holder sig til, når du kommer hjem

Din mad bliver leveret inden for et bestemt tidsrum, og det er ikke et krav, at du skal være hjemme. Måltidskassen er nedkølet, så den sagtens kan holde sig til kl. 19 på leveringsdagen. Når du har fået maden, er der ikke så meget tilbage at gøre. 

Retterne er frosne, så du kan enten smide dem i fryseren og lade dem ligge der i op til 1 år, eller du kan lægge dem i køleskabet, hvor de kan holde sig i 3 dage. Uanset hvordan du gør, kan du hurtigt og nemt sikre dig et velsmagende og mættende måltid mad.