MåltidsBoxen

Spar 20 % på første bestilling

Antal personer 1 - 6

Måltider pr. uge 3 - 4 måltider

Pris pr. person
Fra 50 kr.

Om MåltidsBoxen

Få hjælp i hverdagen til veltilberedt og smagfuldt mad uden, at du skal bruge hele eftermiddagen i køkkenet. 
MåltidsBoxens måltidskasser byder på hjemmelavet måltider. 

Find et måltid til dig og dine nærmeste hos Måltidsboxen

Måltidsboxen er din erfarne og nemme hjælp til hverdagen. Bag konceptet står Morten, som med 16 års erfaring inden for restaurationsbranchen står for at give dig veltilberedt og smagfuldt mad. Alt maden fra Måltidsboxen er gjort klar til dig, så du bare skal varme op og anrette – og så har du aftensmad på ingen tid. Hos Måltidsboxen får du:

  • Aftensmåltider til 3-4 dage
  • Hjemmelavede måltider, der er smagt til og klar til at spise
  • Ingen opskrifter – lige til at spise

En kasse til dig, til flere folk eller til særlige behov

Måltidsboxen laver måltidskasser, som har noget at tilbyde til enhver person – om du kun skal have til dig selv, eller det er til en større familie, kan Måltidsboxen give dig, det du har brug for. Du kan vælge følgende kasser:

  • Hverdagsboxen: boxen er til dig, der gerne vil have kød i din aftensmad. Her får du både klassikere og nye, spændende retter, som både børn og voksne vil elske.

  • Veganerboxen: Den her box er til dig, der gerne vil have grønt i din mad og din hverdag. Veganerboxen har fokus på sæsonens grøntsager og tilbereder mad med masser af smag.

  • Flexiboxen: Vil du gerne bevæge dig mod mere grønt, men kan godt savne noget kød i ny i næ, kan vi anbefale Flexiboxen til dig. Her får du hver uge et par køddage og et par kødfrie dage.

  • Slankeboxen: Har du fokus på din træning og vil gerne spise godt uden at bryde skalaen, kan vi anbefale Slankeboxen. Her får du måltider på omkring 500 kcal., så du kan være sikker på, at du får det nødvendige og holder dig fit.

MåltidsBoxen byder på lækkert velsmagende hverdagsmad - uanset om det er til én eller mange personer. 
De har flere forskellige måltidskasser at vælge i mellem, så der er noget for enhver; de klassiske retter, veganske retter, en kombination i flexiboxen samt slankeboxen til dig, der ønsker at tabe dig. 

Bestil her

Fra 50,-

Pris pr. person

Nem, holdbar levering

Du får maden leveret i hele Danmark hver søndag i et bestemt tidsrum, og det gør ikke noget, du ikke er hjemme.

Maden leveres i kølebokse, som kan holde råvarerne kolde. Dog anbefaler de hos Måltidsboxen, at du putter maden i køleskabet så hurtigt så muligt.