Simple Feast

Få 3 x 75 kr. med rabatkoden: TASTY

Antal personer 2 - 5

Måltider pr. uge 3 - 3 måltider

Pris pr. person
Fra 56 kr.

Om Simple Feast

Hos Simple Feast måltidskasser byder på plantebaseret kost til hele familien og nysgerrige. 
Maden bliver leveret om søndagen, så du er forberedt, inden en ny uge går i gang.

Prøv det gode, prøv det grønne, prøv Simple Feast måltidskasser

Simple Feast er en virksomhed med fokus på klimaet og plantebaseret kost. Der er ingen kød på menuen og heller ingen animalske produkter, hvis du kunne tænke dig deres veganske måltidskasser – det betyder ikke, at du skal omstilles til en helt ny måde at spise, men du får at se, hvordan Simple Feast laver både nye spændende retter og traditionelle klassikere på en bæredygtig måde. Deres mad er nemlig 100% økologisk.

Plantebaseret kost præsenteret på velkendt vis

Hos Simple Feast tilbyder de to forskellige typer måltidskasser, som er lige så nemme, som de er velsmagende. De har:

  • Family Feast-kassen: Denne kasse er til dig, der gerne vil have de små til at smage mere grønt. Her tager Simple Feast velkendte retter som lasagne, chili con carne og pizza og præsenterer dem i en grøn variation. Maden kan spises af børn i alle aldre, samtidig med at den er mere klimavenlig.

  • Season Feast-kassen: Her har vi at gøre med en måltidskasse til dig, der både vil have det grønt og gastronomisk interessant. De vil ikke kun servere mad, du kender, men også give dig en masse nye smagsoplevelser. Du kan derfor regne med en ny spændende ret, hver gang du åbner kassen.

Simple Geast måltidskasser er baseret på plantebaseret kost, hvor der både er noget til de mindste og de nysgerrige. 
Få serveret lækkert og velsmagende mad uden kød og animalske produkter, som kun tager 10 min. at tilberede. 

Bestil her

Fra 56,-

Pris pr. person

Nem mad – med fordelagtig levering

Måltidskasser fra Simple Feast er nemme – de tager kun 10 minutter at tilberede. Al maden er forarbejdet, så du kun skal samle pakkerne til et velsmagende måltid. Og retterne er nøje afvejet, så du kan blive mæt uden at påføre madsspild.

Leveringen sker hver søndag inden for et bestemt tidsrum. Du får en besked fra leverandørerne om, hvornår maden kommer, og hvis du ikke står klar, kan maden holde sig i et par timer i kassen. Du behøver derfor ikke være til leveringen af din mad.