Leverandører

Leverandører

Hos din-måltidskasse.dk synes vi, det skal være nemt at få smagefuldt, lækkert og varieret mad i hverdagen. Vi har derfor samlet en række leverandører, som tilbyder sunde og varierende måltidskasser, så du og din familie kan få prangende mad i en ellers travl hverdag. 
Tag et kig og find den leverandør, der passer perfekt til dine præferencer uanset, om du elsker kød, er veganer eller bare gerne vil have noget mere grønt ind i hverdagen.

Hos Den Grønne Asparges kan du finde måltidskasser til enhver smag. Du kan finde 5 typer af kasser: vegetarkassen, familiekassen, slankekassen, pescetarkasse og inspirationskassen.

Hos Den Grønne Asparges kan du også finde weekendkasser, som indeholder forskellige lækre retter til weekenden.

RetNemt er måltidskasser leveret til døren spækket med gode og sunde råvarer. Levering finder sted 1-4 gange om ugen lige til døren. Leverandøren sørger for at udvælge og pakke råvarerne i afpassede mængder sammen med RetNemt opskrifter, der gør en sund aftensmad meget nemmere.

Hos Kokkens Hverdagsmad kan du få måltidskasser, der passer til lige præcist din familie. Du kan nemlig til enhver tid ændre i menuen samt justerer antal kuverter fra uge til uge. 

Kokkens Hverdagsmad fokuserer på sæson baseret råvarer af god og høj kvalitet.

Følg sundhedsanbefalingerne med Sundtakeaway måltidskasser, der sørger for, at du får de rigtige vitaminer og mineraler. 
Maden bliver leveret mandag, så du har sunde og nærende måltider hele ugen. 

Sammensæt din egen menu med HelloFresh måltidskasser. Hver uge kan du vælge mellem 12 nye retter. 
HelleFresh tilbyder levering flere dage om ugen direkte til din hoveddør for 29. kr. 

Skagen Food måltidskasser byder på et stort og varieret udvalg af måltidskasser, som både omfatter frisk fisk, hverdagsretter, klimavenligt mad og grønsager. Find den perfekte måltidskasse til dig og din familie blandt deres store udvalg.

Aarstidernes måltidskasser fokuserer på bæredygtighed og har i den forbindelse sat klimamål for dem selv og deres leverandører. 
Find et stort udvalg af måltidskasser, der leveres direkte til din dør.

Hos Marley Spoon sammensætter du selv din måltidskasse. Der er altid 30 forskellige retter, som løbende opdateres, du kan vælge imellem. 

Få hjælp i hverdagen til veltilberedt og smagfuldt mad uden, at du skal bruge hele eftermiddagen i køkkenet. 
MåltidsBoxens måltidskasser byder på hjemmelavet måltider. 

Hos Simple Feast måltidskasser byder på plantebaseret kost til hele familien og nysgerrige. 
Maden bliver leveret om søndagen, så du er forberedt, inden en ny uge går i gang.

Hos Det Danske Madhus sammensætter du selv din måltidskasser. Det Danske Madhus beskriver det selv som "et enkelt koncept med stor fleksibilitet". 

Med Måltidskasser fra Det Danske Madhus får du leveret sund og varieret mad lige til døren.

Halkær Ådal leverer håndlavet økologisk mad, der er lavet af gode råvarer. Hos Halkær Ådal kan du både vælger måltidskasser, men de tilbyder også "vælg selv måltider". På den måde er du sikker på, at du får en måltidskasse, der passer til hele familiens smag. 

Eat Grim giver alle grøntsager en chance. Også de grimme. Hos Eat Grim kan du få måltidskasser med frugt og grønt, der ville være blevet smidt ud, hvis det skulle sælges til supermarkedet. 

Grøntsagerne fejler intet, men bliver udelukkende fravalgt på baggrund af deres udseende. Eat Grim stopper derfor madspild ved at sælge disse måltidskasser.

DailyNam er til dig, der elsker det asiatiske køkken. DailyNam leverer måltidskasser med asiatiske retter, der giver hele familien en helt særlig smagsoplevelse. 

Måltidskasserne er skræddersyet til dem, der ønsker en sund og varieret kost.