Leverandører

Leverandører

Hos din-måltidskasse.dk synes vi, det skal være nemt at få smagefuldt, lækkert og varieret mad i hverdagen. Vi har derfor samlet en række leverandører, som tilbyder sunde og varierende måltidskasser, så du og din familie kan få prangende mad i en ellers travl hverdag. 
Tag et kig og find den leverandør, der passer perfekt til dine præferencer uanset, om du elsker kød, er veganer eller bare gerne vil have noget mere grønt ind i hverdagen.

Skagen Food måltidskasser byder på et stort og varieret udvalg af måltidskasser, som både omfatter frisk fisk, hverdagsretter, klimavenligt mad og grønsager. Find den perfekte måltidskasse til dig og din familie blandt deres store udvalg.

Følg sundhedsanbefalingerne med Sundtakeaway måltidskasser, der sørger for, at du får de rigtige vitaminer og mineraler. 
Maden bliver leveret mandag, så du har sunde og nærende måltider hele ugen. 

Aarstidernes måltidskasser fokuserer på bæredygtighed og har i den forbindelse sat klimamål for dem selv og deres leverandører. 
Find et stort udvalg af måltidskasser, der leveres direkte til din dør.

Sammensæt din egen menu med HelloFresh måltidskasser. Hver uge kan du vælge mellem 12 nye retter. 
HelloFresh tilbyder levering flere dage om ugen direkte til din hoveddør for 29 kr. 

Hos Marley Spoon sammensætter du selv din måltidskasse. Der er altid 30 forskellige retter, som løbende opdateres, du kan vælge imellem. 

RetNemt er måltidskasser leveret til døren spækket med gode og sunde råvarer. Levering finder sted 1-4 gange om ugen lige til døren. Leverandøren sørger for at udvælge og pakke råvarerne i afpassede mængder sammen med RetNemt opskrifter, der gør en sund aftensmad meget nemmere.