Leverandører

Leverandører

Hos din-måltidskasse.dk synes vi, det skal være nemt at få smagefuldt, lækkert og varieret mad i hverdagen. Vi har derfor samlet en række leverandører, som tilbyder sunde og varierende måltidskasser, så du og din familie kan få prangende mad i en ellers travl hverdag. 
Tag et kig og find den leverandør, der passer perfekt til dine præferencer uanset, om du elsker kød, er veganer eller bare gerne vil have noget mere grønt ind i hverdagen.

Skagen Food måltidskasser byder på et stort og varieret udvalg af måltidskasser, som både omfatter frisk fisk, hverdagsretter, klimavenligt mad og grønsager. Find den perfekte måltidskasse til dig og din familie blandt deres store udvalg.

Følg sundhedsanbefalingerne med Sundtakeaway måltidskasser, der sørger for, at du får de rigtige vitaminer og mineraler. 
Maden bliver leveret mandag, så du har sunde og nærende måltider hele ugen. 

Aarstidernes måltidskasser fokuserer på bæredygtighed og har i den forbindelse sat klimamål for dem selv og deres leverandører. 
Find et stort udvalg af måltidskasser, der leveres direkte til din dør.

Sammensæt din egen menu med HelloFresh måltidskasser. Hver uge kan du vælge mellem 12 nye retter. 
HelloFresh tilbyder levering flere dage om ugen direkte til din hoveddør for 29 kr. 

Hos Marley Spoon sammensætter du selv din måltidskasse. Der er altid 30 forskellige retter, som løbende opdateres, du kan vælge imellem. 

RetNemt Måltidskasser gør madlavningen til en leg med nem og lækker hverdagsmad leveret lige til døren. Med frit valg mellem 60 forskellige retter hver uge har RetNemt Måltidskasser Danmarks bredest udvalg af retter, så du kan prøve en masse forskelligt og skrue max op for madglæden derhjemme.