RetNemt

2x15% rabat og Fri fragt

Antal personer 2 - 6

Måltider pr. uge 1 - 5 måltider

Pris pr. person
Fra 35 kr.

Om RetNemt

RetNemt er måltidskasser leveret til døren spækket med gode og sunde råvarer. Levering finder sted 1-4 gange om ugen lige til døren. Leverandøren sørger for at udvælge og pakke råvarerne i afpassede mængder sammen med RetNemt opskrifter, der gør en sund aftensmad meget nemmere.

RetNemt måltidskasser giver din hverdag lidt mere overskud

Måltidskasser fra RetNemt er til dig, der gerne vil have god mad i en travl hverdag. De sørger for råvarer og opskrifter, så du på ca. 30 minutter kan lave velsmagende hverdagsretter. Det er dog ikke ensbetydende med, at deres mad ikke er varieret; deres basismåltidskasse sørger for:

  • Sund og varieret aftensmad og friske (mange økologiske) råvarer
  • Aftensmad til det antal dage og antal personer, du har behov for
  • Et udvalg af klassiske og nye retter, som kan udskiftes hver uge.

Du kan derfor være sikker på, at din mad ikke kun er nem og hurtig at lave  - det er en ny smagsoplevelse, som passer lige til dig, din uge og dit kulinariske humør. 

 

En boks lavet specielt til dig

Hver uge laver de 13 forskellige retter, som tager hensyn til sæsonbestemte råvarer. Ud fra dem udvælger RetNemt 1-5 retter afhængig af dit behov. Du kan selv vælge, hvor mange dage de skal sende mad til jer, og om du har bestemte præferencer, der skal indgå i din kasse fra RetNemt.

Om du er interesseret i et børnevenligt udvalg, klassiske retter, eller at det blot skal være hurtigt og velsmagende, sørger de for skræddersy en måltidskasse, som passer til dit behov.

 

 

RetNemt måltidskasser byder på klassiske retter med et børnevenligt udvalg af opskrifter, som sikrer, at der er mad til hele familien og jeres behov.

Få lækkert og velsmagende mad, der kun tager 30 min. at tilberede. 

Bestil her

Fra 35,-

Pris pr. person

Bekymringsfri transport og holdbare varer

RetNemt leverer råvarerne til dig 1-3 gange om ugen og kommer på bestemte tidspunkter på dagen – altid inden kl. 17. Du kan se deres hjemmeside for at finde leveringstiden i din region. Til gengæld er det ikke et krav, at nogen i din husstand skal være hjemme på leveringstidspunktet. 

Måltidskasser fra RetNemt leverer maden i speciallavede kølebokse, som kan stå uden for din dør helt til kl. 21 samme dag. Når du kommer hjem og sætter maden på køl, kan den holde sig i op til 5 dage.