RetNemt

Få 30% på de første 2 leveringer og spar op til 575 kr.

Antal personer 2 - 6

Måltider pr. uge 2 - 5 måltider

Pris pr. person
Fra 48 kr.

Om RetNemt

RetNemt Måltidskasser gør madlavningen til en leg med nem og lækker hverdagsmad leveret lige til døren. Med frit valg mellem 60 forskellige retter hver uge har RetNemt Måltidskasser Danmarks bredest udvalg af retter, så du kan prøve en masse forskelligt og skrue max op for madglæden derhjemme.

RetNemt måltidskasser giver din hverdag lidt mere overskud

Måltidskasser fra RetNemt er til dig, der gerne vil have god mad i en travl hverdag. De sørger for råvarer og opskrifter, så du på ca. 30 minutter kan lave velsmagende hverdagsretter. Det er dog ikke ensbetydende med, at deres mad ikke er varieret; deres måltidskasse sørger for:

  • Sund og varieret aftensmad og friske råvarer
  • Aftensmad til det antal dage og antal personer, du har behov for
  • Et udvalg af klassiske og nye retter, som kan udskiftes hver uge.

Du kan derfor være sikker på, at din mad ikke kun er nem og hurtig at lave  - det er en ny smagsoplevelse, som passer lige til dig, din uge og dit kulinariske humør. 

 

Måltidskasser skræddersyet til dig

Frit valg mellem 60 forskellige retter hver uge, der byder på noget for enhver smag. Du kan selv vælge, hvor mange personer og hvor mange dage du ønsker mad til. RetNemt giver dig desuden mulighed for at frasortere retter med bestemte ingredienser, som du ikke ønsker i din måltidskasse. Det gør det nemt at sammensætte en madplan, der passer til dig og familien.

Uanset om du er interesseret i et børnevenligt udvalg, klassiske retter, eller om det blot skal være hurtigt og velsmagende, sørger de for skræddersy en måltidskasse, som passer til dine ønsker og behov.

 

 

RetNemt Måltidskasser byder på sunde og lækre hverdagsretter for hele familien. Du kan sammensætte din ugemenu nemt og hurtigt med bare få klik og spare masser af tid på madplaner og indkøb. 

Få lækker og varieret aftensmad, der kan serveres efter ca. 20-30 minutter.

Bestil her

Fra 48,-

Pris pr. person

Bekymringsfri transport og holdbare varer

RetNemt leverer råvarerne til dig 1-3 gange om ugen og kommer på bestemte tidspunkter på dagen – altid inden kl. 17. Du kan se deres hjemmeside for at finde leveringstiden i din region. Til gengæld er det ikke et krav, at nogen i din husstand skal være hjemme på leveringstidspunktet. 

Måltidskasser fra RetNemt leverer maden i speciallavede kølebokse, som kan stå uden for din dør helt til kl. 21 samme dag. Når du kommer hjem og sætter maden på køl, kan den holde sig i op til 5 dage.