Skagen Food

100% økologisk. 10 forskellige sunde måltidskasser

Antal personer 1 - 5

Måltider pr. uge 3 - 3 måltider

Pris pr. person
Fra 37 kr.

Om Skagen Food

Skagen Food måltidskasser byder på et stort og varieret udvalg af måltidskasser, som både omfatter frisk fisk, hverdagsretter, klimavenligt mad og grønsager. Find den perfekte måltidskasse til dig og din familie blandt deres store udvalg.

Få en daglig bid af Skagen med Skagen Food

Firmaet Skagen Food ligger klos op ad fiskeauktionen i Nordjylland. De er derfor tæt på friske fisk og har en mission om at give dig samme oplevelse. For deres måltidskasser leverer frisk fisk til dig næsten hver dag. Det er både sundt og lækkert, og noget man godt kunne få mere af i hverdagen. Maden fra Skagen Food er skræddersyet til dit behov, idet de har masser af måltidskasser at vælge imellem.

Hos Skagen Food laver de ikke kun gode måltidskasser – de byder også på et stort udvalg. Skagen Food måltidskasser findes i mange varianter, hvilket sikrer, at der er noget for enhver, uanset om du er til; frisk fisk, klassiske hverdagsretter, slankende mad, har fokus på klimaet, gerne vil spise grønnere eller har glutenallergi. Du kan finde det hele hos Skagen Food, og der er både noget til de små og store i familien. 

Måltidskasser fra Skagen Food byder på meget mere end bare fisk. De har måltidskasser, der tager hensyn til klimaet, dig der gerne vil spise grønnere, når det skal gå hurtigt, til børnene og til dig, der gerne vil have lækker fisk om fredagen. 

Skagen Food tilbyder levering flere gange om ugen, så du kan vælge den dag, der passer dig bedst. 

Bestil her

Fra 37,-

Pris pr. person

Sikker og landsdækkende levering

Skagen Food gør det nemt for dig med levering af maden. De leverer retterne og råvarerne om natten, og det kan holde sig til kl. 17 samme dag.

Du behøves derfor ikke stå klar til at tage imod leveringen. Leveringen er forskellig afhængig af dit postnummer, men i princippet kan de levere 3-4 dage i alle dele af Danmark.