Aarstiderne

Gratis og eksklusiv velkomstgave eller 20 % rabat

Antal personer 1 - 5

Måltider pr. uge 3 - 5 måltider

Pris pr. person
Fra 45 kr.

Om Aarstiderne

Aarstidernes måltidskasser fokuserer på bæredygtighed og har i den forbindelse sat klimamål for dem selv og deres leverandører. 
Find et stort udvalg af måltidskasser, der leveres direkte til din dør.

Hverdagen bliver grøn med Aarstidernes måltidskasser

Aarstidernes måltidskasser har fokus på bæredygtighed – både nu og i fremtiden. De har sat klimamål for dem selv og deres leverandører, så du med god samvittighed kan spise velsmagende mad med sæsonbestemte råvarer.
Virksomheden har fokus på at bidrage til den grønne omstilling og gør det ligeså nemt for dig at hjælpe til. Dine små handlinger gør noget godt – du skal bare tage stilling til, hvad du kunne tænke dig at spise.

Aarstiderne har delt deres måltidskasser ind i fem kategorier, som har flere forskellige kasser under sig, hvilket sikrer, at der er noget for enhver smag - uanset om du er den nysgerrige, den grønne eller har mere specifikke præferencer til din mad, så kan du med sikkerhed finde en måltidskasse, der passer perfekt til dine ønsker. 

Foruden måltidskasser tilbyder Aarstiderne også frugt, grønt, kolonial og diverse, som du kan købe for sig selv eller som tilkøb til din måltidskasse, hvis du eksempelvis har brug for ekstra kød eller ønsker flere grøntsager til din mad. 

  • De grønneste: hvor vegetarer, pescetarer og veganere og folk med glutenallergi i alle aldre kan få imødekommet deres behov

  • De hurtigste: som henvender sig til dig med en travl hverdag, men ikke kan unde dig selv et velsmagende måltid

  • De børnevenlige: som både kan gøre børn i alle aldre glade med nærende og lækre retter

  • De nysgerrige: som er til dig, der kunne tænke dig at se, hvad der ellers findes af mad

  • Livsstilskasser: hvor specifikke præferencer bliver hensyn til – om det omhandler det kalorielette, eller om du vil have mad, der tager hensyn til dyr. Aarstiderne har i hvert sørget for en måltidskasse, som er skræddersyet til dine mål og præferencer.

Aarstiderne måltidskasser har fokus på bæredygtighed, klimaet og sæsonbaseret råvarer, som sikrer sig smagefuldt og tilberedt mad med en grøn omstilling. 

Find et stort udvalg af måltidskasser hos Aarstiderne, hvor du også har mulighed for at tilkøbe ekstra dagligvarer, frugt og grønt, så du har det hele samlet ét sted. Maden bliver leveret direkte til din dør - det eneste du skal gøre er at tilberede det sidste og ellers blot nyde maden. 

Bestil her

Fra 45,-

Pris pr. person

Maden er nem – det samme med leveringen

Alle råvarerne leveres til dig, så du kun skal sørge for et køkken og basale ting som salt, olie m.m. Det bliver leveret til din dør i flamingokasser med knust is, så selvom du ikke er hjemme, kan dine råvarer holde sig friske, til du kommer hjem.

Aarstiderne leverer din mad søndag til onsdag inden for bestemte tidsrum, hvor du har mad til flere dage. Det er simpelt, lækkert og godt for kloden.
Husk du også kan tilkøbe ekstra dagligvarer, frugt og grønt, hvis du mangler lidt ekstra til ugen.