Marley Spoon

Spar 2x75 kr. Vælg selv mellem 20 lækre opskrifter hver uge

Antal personer 2 - 4

Måltider pr. uge 2 - 6 måltider

Pris pr. person
Fra 46 kr.

Om Marley Spoon

Hos Marley Spoon sammensætter du selv din måltidskasse. Der er altid 30 forskellige retter, som løbende opdateres, du kan vælge imellem. 

Marley Spoon gør madlavning nem og bæredygtig

Marley Spoon vil gerne give dig mad, som du ved, hvor kommer fra samtidig med, at det er utrolig nemt at lave. Med deres fokus på tilgængelighed kan du føle dig som en ægte ”masterchef” i køkkenet. De sørger for: 

  • Bæredygtige måltidspakker, som ikke udleder madsspild 
  • Friske råvarer hentet fra lokale leverandører 
  • At du kan lave god mad fra bunden vha. deres 6-trins guide 

Det er derfor både godt for miljøet og godt for dig, når du tager en bid af Marley Spoon’s velsmagende retter – som du endda helt selv har lavet.  

En måltidskasse lavet efter dit hoved 

Hos Marley Spoon er der ikke nogen bestemte kasser, som du skal vælge ud fra – du kan nemlig vælge lige den opskrift, du kan tænke dig. Du kan bestille enten en 2-personers kasse eller en 4-personers kasse, hvorefter du får leveret opskrifter og nødvendige råvarer til at tilberede de forskellige retter; og der er masser at vælge imellem for den kommende uge – hos Marley Spoon er der altid 30 forskellige retter, som løbende opdateres. Selve madlavningen bliver intet problem, når du får 6 nemme trin, som guider dig sikkert igennem madlavningsprocessen. 

Hos Marley Spoon sammensætter du selv din måltidskasse. Der er altid 30 forskellige retter, som løbende opdateres, du kan vælge imellem. 

 

Bestil her

Fra 46,-

Pris pr. person

Et storbyfænomen – med plads til flere

Marley Spoon rammer bestemte dele af Danmark. De fokuserer primært på de større byer, men du kan gå ind på deres hjemmeside og se, om de leverer til dig. De udvider løbende deres ruter, så de på et tidspunkt kan levere til hele Danmark, og Marley Spoon betaler fragten, så du kan spare lidt penge.

De leverer hver mandag inden for et bestemt tidsrum, og de anbefaler, at du er der til levering af din mad. De friske kasser transporteres i kølevogn, men hvis de skal holde sig i længere tid, er det vigtigt at stille råvarerne i køleskabet med det samme.