Sundtakeaway

25 % rabat på første kasse. Ingen binding.

Antal personer 1 - 5

Måltider pr. uge 3 - 5 måltider

Pris pr. person
Fra 41 kr.

Om Sundtakeaway

Følg sundhedsanbefalingerne med Sundtakeaway måltidskasser, der sørger for, at du får de rigtige vitaminer og mineraler. 
Maden bliver leveret mandag, så du har sunde og nærende måltider hele ugen. 

Følg sundhedsanbefalingerne med Sundtakeaway måltidskasser

Sundtakeaway måltidskasser er til dig, der gerne vil opfylde de anerkendte sundhedsanbefalinger. Og det bedste er, hvor nemt de gør det for dig – de handler, leverer maden og sørger for minimalt arbejde i køkkenet. Alt forarbejdet går igennem uddannede kokke og ernæringsspecialister, som sikrer, at du kan få alle de vitaminer og mineraler, som Sundhedsstyrelsen siger er gode for dig. Sundtakeaway’s 4 kvalitetsparametre er ”kvalitet”, ”økologi”, ”sundhed” og ”smag”. Maden skal selvfølgelig være god for dig, men den skal også smage godt samtidig.

Hvad er dit sundhedsmål?

Uanset om du har et stramt træningsprogram eller bare vil have lidt mere nærende mad i hverdagen kan du hos Sundtakeaway finde en måltidskasse, der passer dit behov.

  • Vægttabskassen: I kassen finder du 5 dages madplan – både morgenmad, mellemmåltider, middagsmad og aftensmad samlet i én boks. Her skal du bare følge vejledningen, og så er resten barnemad.

  • Hverdagskassen: Denne kasse er en ny måde at se din mad på. Du får mad til hele dagen, og du kan være sikker på, at du får god og nærende mad til din dag– også selvom du ikke er i gang med et vægttab.

  • Familiekassen: En måltidskasse, som både kan fange de voksne og de små. Det kan være, det er skiftende hvor mange, der skal have, så I kan bestille lige til de dage, I har behov for.

  • Bootcamp-kassen: Med Bootcamp kassen får du nok næring til at udføre dine store planer om vedligeholdelse og selv-tranformering: 4 ugers mad og juice leveret til dig. Så er det bare at komme i gang.

Sundtakeaway måltidskasser gør det nemt og enkelt at følge sundhedsanbefalingerne - de handler, tilbereder og leverer maden. Hos Sundtakeaway går de op i kvalitet, økologi, sundhed og smag, hvilket sikrer dig lækkert og smagefuldt mad, der er sundt. 

Sundtakeaway har fire måltidskasser, du kan vælge mellem: vægttabskassen, hverdagskassen, familiekassen og bootcampkassen - find din favorit og bestil den allerede i dag, så er du klar, når en ny uge går i gang. 

Bestil her

Fra 41,-

Pris pr. person

Levering af Sundtakeaway måltidskasser

Maden bliver leveret til dig om mandagen, og det er rigtigt nemt for dig, for de sørger for leverering til din dør i hele Danmark.

Og når du får måltidskassen leveret, skal du bare klare det sidste. Alt er skåret og snittet for dig. Der er ikke andet end at sige end velbekomme.